DEFAULT

Comments ( 9 )

 • User
  Nikozahn

  6 years ago

  Reply

  Kritizirao predsjednicu Hadžihafizbegović: Bliži mi je Srbin iz Trebinja nego musliman iz Pakistana "Izjavu gospođe Kolinde ne bih shvatio ozbiljno jer je riječ o gospođi koja je izvadila čokoladicu Pionir iz Subotice u Dubrovniku i rekla da će istražiti odakle čokolada u paketu".
 • User
  Taujinn

  6 years ago

  Reply

  Gjyqtarët e futbollit në Spanjë kanë shijuar këtë sezon rritjen e pagave të tyre falë një marrëveshje të arritur ndërmjet Ligës Profesioniste të Futbollit dhe RFEF. Marrëveshja do të jetë në fuqi deri në vitin dhe në këtë mënyrë, gjyqtarët e La Ligas bëhen më të .
 • User
  Sami

  6 years ago

  Reply

  Одборници Скупштине Београда су на трећој седници, која је одржана јуна године, донели одлуку о именовању Зорице Павловић за директора Градског центра за социјални рад у .
 • User
  Akirg

  6 years ago

  Reply

  "Albanci su želeli rat Svaki sledeći pokušaj " Predsednik Srbije Tomislav Nikolić rekao je da će se svaki sledeći pokušaj Prištine da izazove sukob završiti loše.
 • User
  Goltir

  6 years ago

  Reply

  Sačuvani izvori o tom razdoblju krajnje su oskudni, pa je veliki nesrazmjer između važnosti hrvatskog kralja Tomislava i malobrojnosti pisanih izvora o njemu Koliko je moćna bila Tomislavova vojska, kako je razbio snažne Bugare i Mađare, je li doista pod zaštitu primio srpskog kneza Zaharija.
 • User
  Kigahn

  6 years ago

  Reply

  Shumë njerëz kanë dëshirë te mësojnë Gjermanishten, por shpesh nuk e realizojnë këtë qellim jo se ju mungon vullneti, por sepse nuk kanë mjetet, metodën apo nxitjen e duhur.. Në ketë fjalorthë, kam përmbledhur fjali te ndryshme te formuluara nga gjuha Gjermane, dhe te përkthyera ne gjuhen Shqipe.
 • User
  Meztijora

  6 years ago

  Reply

  May 28,  · Është duke u bërë gjithnjë e më shumë e modës të ngrënit në mënyrë të shëndetshme. Teksa shikojmë në raftet e dyqaneve ushqimore dhe studiojmë përbërësit e çdo produkti që blejmë, është e lehtë të studiojmë se cilët ushqime janë më të dobishëm për trupin tonë dhe cilët janë më të dëmshëm. Por studimet shkencore [ ].
 • User
  Sagul

  6 years ago

  Reply

  Program obilježavanja Dana Općine Stari Grad danas se nastavio otvorenjem 5. Međunarodne konferencije „Sarajevo i svijet“ koju organizuje Međunarodni forum Bosna, a u toku je cjelodnevni Znanstveni kolokvij „Šejh Abdurahman Sikirić u bosanskoj kulturi“.
 • User
  Tehn

  6 years ago

  Reply

  Противници избора донедавног председника Јерменије Сержа Саргасјана за премијера те земље одржавају митинг на Тргу републике у центру Јеревана.